Vandaag is zondag 14 april
Heilige Lidwina
 

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 1 t/m zondag 3 maart    Evangelie van 2024-03-01
 titelKatholiek Tienerkamp Breakthrough
beschrijving

Dat Oude Testament waar zoveel oorlog en geweld in aanwezig is, wat is daar nou de rode draad in? Rechters, koningen en profeten, wat deden ze? Daar gaan we tijdens het tienerweekend BreakThrough met pastoor Ignas Tilma ons in verdiepen. Orde brengen in die chaos. En natuurlijk is er genoeg ruimte voor gebed, spellen en vriendschappen!

Profeten - Boodschappers van God
Hosea, Joël, Micha, Zacharia en Maleachi, heb je wel eens van deze profeten gehoord? Zo af en toe kom je ze tegen in de zondagse liturgie. Dit weekend laten we ons door deze profeten inspireren. Kunnen we nog iets van hen leren in deze tijd?

Praktisch
We slapen in het Julianaklooster in Heiloo. Neem een slaapzak, beddengoed e.d. mee. In het gebouw zijn BHV-ers aanwezig in geval van calamiteiten. De begeleiders van het tienerkampweekend handelen volgens de gedragscode pastoraat en zijn allen in het bezit van een VOG.

Voor de indeling van de groepen en de communicatie naar u als ouder en tiener hebben we persoonsgegevens nodig. Bij aanvang van het kamp vragen we u om het toestemmingsformulier voor gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal door beide ouders ondertekend (of bij 16+ door jouzelf) in te leveren. We houden ons aan de privacyverklaring van het bisdom.

Praktisch

  • Wie: 12-18 jaar
  • Wat: Tienerkampweekend BreakThrough
  • Waar: Hoogeweg 65, Heiloo (Julianaklooster)
  • Wanneer: vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart
  • Kosten: € 50 per persoon (mocht er een financiële drempel zijn dan kunt u dit aangeven  via een mail naar info@jongbisdomhaarlem.nl )

info

info@jongbisdomhaarlem.nl
www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/tieners/breakthrough-1-3-maart

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieHeiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl