Vandaag is maandag 15 april  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf woensdag 21 februari    Evangelie van 2024-02-21
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelCursus - Waar geloof jij in?
beschrijving

In de Veertigdagentijd samen met anderen leren over het geloof. De veertigdagentijd is een tijd van bezinning en reflectie. We gaan aan de slag met vijf boeiende thema’s. U doet toch zeker ook mee?

Waar geloof jij in?
Grijp de kans om jouw geloof te verdiepen of gewoon meer te leren over de christelijke geloofsovertuiging. Tijdens de Veertigdagentijd biedt de H. Damiaanparochie te Helmond vijf avonden aan waarin we aan de hand van Sycamore samen nadenken over de relevantie van het christelijk geloof in ons hedendaagse leven.

Sycamore is een filmserie waarbij in elke film een bepaald onderwerp wordt uitgelegd. Aan de hand van vragen, maar ook wat iedereen meeneemt gaan we met elkaar in gesprek.

Het is een uitstekende gelegenheid om samen met anderen te praten over belangrijke levensvragen. Wees er daarom snel bij en meld je nu aan!

  • Woensdag 21 februari 2024 - Wie is Jezus?
  • Woensdag 28 februari 2024 - De Bijbel
  • Woensdag 6 maart 2024 - De kracht van gebed
  • Woensdag 13 maart 2024 - Goed en kwaad
  • Woensdag 20 maart 2024 - Het hart van het Christendom

Een cursusavond duurt van 19.30 tot 21.00 uur en vindt plaats op de locatie Goddelijke Voorzienigheid, Hornestraat 1 te Helmond. Inloop vanaf 19.00 uur.

info

Marjelein Verhoeven
mverhoeven@damiaanhelmond.nl

locatieKerk Goddelijke Voorzienigheid, Hornestraat 1
plaatsHelmond (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl