Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdinsdag 23 april    Evangelie van 2024-04-23
(Sint Joris)
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelWebinar Liefde-Leven-Lichaam
beschrijving

Op dinsdagavond 23 april 2024 organiseert opGROEIsymposium weer een webinar. Dit keer komen een drietal projecten aan bod die gezinnen helpen bij de (seksuele) opvoeding.

Bij het webinar zal de meeste aan­dacht uit­gaan naar het nieuwe en bij­zon­dere project ‘Het cadeau - 10 brieven over liefde, leven en lichaam’. Dit thuis­pro­ject, bestaande uit een kin­der- en ouder­deel, gaat onder meer in op hoe God ons heeft bedoeld, als man, als vrouw. En ook hoe seksua­li­teit en vrucht­baar­heid passen binnen het plan dat Hij met iedere mens heeft.

Naast ‘Het cadeau’ zal over de inhoud en bedoeling van de projecten ‘Meisje tot Vrouw’ en ‘Expeditie XY’ wor­den ver­teld. Deze projecten bestaan al in het bui­ten­land en zijn op het moment voor Neder­land in ont­wik­ke­ling.

Tijdens het webinar is er gelegen­heid vragen te stellen, of stuur ze vooraf op per e-mail.

info

www.opgroeisymposium.nl

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl