Vandaag is zaterdag 18 mei  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneermaandag 30 september t/m dinsdag 1 oktober    Evangelie van 2024-09-30
(Sint Hiëronimus)
 titelRetraite vóór Bisschoppensynode Synodaliteit
beschrijving

(redactie) - Het Secretariaat-Generaal van de Synode heeft zaterdag 17 februari bekend gemaakt dat de Paus Franciscus de data heeft vastgesteld voor de Tweede Zitting van de XVIe Gewone Algemene Vergadering van de Bisschoppensynode , en wel van woensdag 2 oktober tot en met zondag 27 oktober 2024, om het werk van de Synode over Synodaliteit voort te zetten over het thema ”Voor een Synodale Kerk: gemeenschap, participatie en zending”.

De tweede zitting van de Assemblee XVI wordt voorafgegaan door twee dagen van geestelijke retraite, van 30 september tot 1 oktober (de deelnemers arriveren op 29 september).

info

www.vatican.va

locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl