Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 23 juni    Evangelie van 2024-06-23
begintijd09:30 uur
 titelSint Jan de Doperdag
beschrijving

Op zondag 23 juni 2024 viert de Sint Jan de Doperparochie te Gouda de Sint Jan de Doperdag, ons jaarlijkse parochiefeest. Dit jaar is opnieuw bijzonder, omdat deze dag voor het eerst in Gouda zal worden gevierd, maar ook omdat dit jaar de parochies uit Haastrecht en Schoonhoven zullen aansluiten.

Net als voorgaande jaren zal deze dag in het teken staan van vieren en verbinden, waar jong en oud uit alle geloofsgemeenschappen samenkomen. We nodigen je van harte uit deze feestelijke dag samen met ons te beleven.

Pro­gram­ma

09.15 uur Ontvangst met koffie en thee
09.30 uur Start catechese in ver­schil­lende leef­tijds­groepen. Aparte catechese voor com­mu­ni­can­ten en vor­me­lin­gen.
11.00 uur Fees­te­lij­ke eucha­ris­tie­vie­ring, u bent uiter­aard ook welkom als u het catechese­pro­gramma niet heeft gevolgd.
12.15 uur Gelegen­heid voor ont­moe­ting onder het genot van allerlei lekkers. Zo is er een popcornkraam, en vergeet al het lekkers dat ie­der­een van thuis heeft mee­ge­bracht niet. Ook zijn er ver­schil­lende leuke ac­ti­vi­teiten te doen, waar­on­der een springkussen voor de allerkleinsten en een ballon­kunste­naar.
13.00 uur Gelegen­heid om vrij­blij­vend kennis te maken met de pro­gram­ma’s van de Alpha-cursus, Marriage Course en de Catechese van de Goede Herder.
14.00 uur We sluiten de dag af met een lof­prijsparty onder lei­ding van de band Lux.

info

www.sintjandd.nl

locatie
plaatsGouda (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl