Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 18 april    Evangelie van 2024-04-18
begintijd17:30 uur
eindtijd18:30 uur
 titelZangworkshop Schola Cantorum Den Bosch
beschrijving

Hou je van samen zingen en optreden?
De Schola Cantorum van de Sint-Jan in ’s-Hertogenbosch is een koor met een rijke traditie,waar sinds tijden kinderen met veel plezier musiceren en een goede muzikale vormingkrijgen.

Muzikale ontwikkeling en plezier in zingen!
Regelmatig verschijnen er in de pers artikelen dat muziek maken en vooral zingen zo goedzijn voor de ontwikkeling en het leerproces van kinderen. Met een koorinstituut als deSchola Cantorum ‘om de hoek’ hebben veel kinderen de kans om op een hoog niveau temusiceren in de prachtige Sint-Janskathedraal. Naast het zingen biedt de Schola Cantorumde kinderen ook de nodige ontspanning door het ondernemen van leuke activiteiten, zoals sport, het jaarlijkse kamp, spelmiddagen, enzovoorts.

Wat biedt de Schola?
Als lid van de Schola Cantorum ontvangt uw kind:

  • een goede en gedegen muzikale opleiding
  • diverse diploma’s, waaronder als eerste het officieel erkende diploma Algemene Muzikale Vorming.

De zangworkshop
De zangworkshop wordt binnenkort georganiseerd voor de kinderen van groep 3, 4 en 5. Tijdens de workshop ervaren kinderen samen met leden van de Schola hoe leuk zingen is!Ook wordt met spelletjes gekeken hoe goed de kinderen al kunnen zingen en hoe hunritmegevoel is. De zangworkshop vindt plaats in het repetitielokaal van de Schola Cantorum achter de Sint-Jan. Deelname hieraan verplicht u tot niets en er zijn geen kosten aanverbonden. Na deze workshop nodigen wij u en uw kind uit voor een informatiebijeenkomst.Tijdens deze bijeenkomst geven wij informatie over het koor, de zangopleiding die wordtaangeboden en de overige zaken.

Kom bij ons zingen!
Graag nodigen wij uw kind uit voor deelname aan de zangworkshop!

  • Donderdag 11 april van 17.30 uur tot 18.30 uur
  • Donderdag 18 april van 17.30 uur tot 18.30 uur

U kunt uw kind aanmelden voor de zangworkshop door het invullen van ons onlineaanmeldformulier (ScholaCantorum).

info

Coen Swinkels (docent)
(06) 2424 8671
werving@schola.nl
www.schola.nl

locatieSint-Janshuis, Sint-Janskerkhof 8
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl