Vandaag is zaterdag 18 mei  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 11 mei    Evangelie van 2024-05-11
(Sint Mamertus)
 titel40MM - 40.000 Meter Mars
beschrijving

Zaterdag 11 mei 2024 wordt in Bisdom Haarlem-Amsterdam de 51e editie van de 40MM gelopen.

De 40MM - 40.000 meter mars - is een sponsor­wandeltocht door de dorpen Venhuizen, Hem, Wijdenes, Oosterleek en Schellinkhout. Het bedrag dat de sponsorloop bijeen brengt wordt in het geheel besteed aan de ongeveer 140 projecten in minder ontwikkelde landen.

De wandeling vindt jaarlijks plaats op de zaterdag na Hemelvaartsdag. Naast de 40km route zijn er ook een aantal korte routes uit welke u kunt kiezen, daarnaast kunt u ook zelf een route afstand bepalen met behulp van de uitgezette routes.

Het is de gezelligste wandeltocht van de hele regio West-Friesland en onderweg zijn vele stempelposten. Met veel enthousiasme zetten de vele vrijwilligers zich in om er een fantastische dag van te maken.

Details
Routes van 9, 12, 24 en 40 km (vanaf 7.00 uur)
Kinderroute van 4 km (om 10.00 uur)

info

www.40mm.nl

locatie
plaatsVenhuizen (Noord-Holland)
postcode16
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl