Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Cursus
cursus
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf donderdag 18 april    Evangelie van 2024-04-18
begintijd18:15 uur
eindtijd21:15 uur
 titelAlphacursus OLV ter Nood Heiloo
beschrijving

Vraag jij je ook weleens af… Of er meer is tussen hemel en aarde? Waarom er zoveel lijden is in de wereld? Wie Jezus is? Of bidden eigenlijk wel helpt? Wat je met de kerk moet?

Als deze of vergelijkbare vragen weleens in je gedachten komen, dan is Alpha iets voor jou! Elke bijeenkomst begint met een maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt er een inleiding en is er gelegenheid om in kleine groepen verder te praten.

Alle vragen kunnen worden gesteld en we gaan samen op zoek naar antwoorden. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk.

De Alpha cursus wordt georganiseerd door Onze Lieve Vrouw ter Nood en de Ter Coulsterkerk Heiloo, op donderdagavond van 18 april t/m 4 juli 2024. De avonden zijn inclusief maaltijd en deelname is gratis, al is een donatie altijd welkom.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden, neem dan contact op met rector Jeroen de Wit.

info

(06) 4012 5490
jcjdewit@gmail.com
www.olvternood.nl/events/alphacursus-voorjaar-2024

organisatieDe Tiltenberg
locatieHeiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl