Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 21 april    Evangelie van 2024-04-21
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelRoepingenzondag - Religieus leven - Online
beschrijving

Wat vraagt God van jou? is het thema van de roepingenzondag dit jaar. Speciaal voor jonge mannen onder de 35 jaar die zouden willen onderzoeken of het religieus leven iets is wat bij hun past, organiseert broeder Jan ter Maat een online bijeenkomst.

Hij neemt je niet alleen neemt mee in zijn eigen zoektocht maar wil graag samen met jou kijken welke vragen bij jou leven als het gaat om een roeping tot het religieus leven.

Heb je interesse? Je kunt broeder Jan een e-mail sturen roeping@minderbroedersfranciscanen.net
Hij stuurt je dan een link voor de online meeting.

info

roeping@minderbroedersfranciscanen.net

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl