Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerwoensdag 4 september    Evangelie van 2024-09-04
 titelSymposium - Het Hart en het lichaam
beschrijving

De Belgische Medische Vereniging Sint-Lucas organiseert in samenwerking met de (franstalige) Unité Pastorale Père Damien te Brussel, een ochtendsymposium rond het thema“Het Hart en het lichaam”. Het symposium vindt plaats op zaterdag 4 september 2024 in de Nationale Basiliek van Koekelberg.

Het richt zich in het bijzonder op alle zorgverleners die christen zijn of spiritualiteit zoeken, bezoekers, verzorgenden, verpleegkundigen, artsen, enz.

Na de parochiale viering van de eucharistie, om 9 uur, en de jaarlijkse statutaire ledenvergadering van de vereniging zal priester Sébastian Dehorter dit thema uiteenzetten. Dit deel van het programma vindt plaats in de noordbeuk van de basiliek. De ochtend wordt afgesloten met een tijd van eucharistische aanbidding.

De toegang is vrij.

info

Vincent Kemme
0474 / 771 971
www.cathmed.be/symposium-koekelberg-het-hart-en-het-lichaam

locatieBasiliek van Koekelberg, Basiliekvoorplein 1
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl