Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 2 juni    Evangelie van 2024-06-02
begintijd12:15 uur
 titelTractor- en Oldtimerzegening Moorveld
beschrijving

Na een aantal jaren van afwezigheid zullen dit jaar de tractoren en oldtimers weer gezegend gaan worden en wel op zondag 2 juni 2024. De Tractor- en Oldtimerzegening zal aansluitend aan de processie plaatsvinden voor de kerk van Moorveld. Het beoogde tijdstip is ca. 12.15 uur.

Deelname is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk. Dus haal snel jouw tractor, oldtimer of motor van stal en kom 2 juni naar Moorveld! 

Ook alle kinderen en jeugd zijn van harte welkom met hun scooter, skelter of traptractor!

info

www.federatie-edithstein.nl

locatiePlein voor de Onbevlekt Hart van Mariakerk, Heernstraat 81
plaatsMoorveld (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl