Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Reis
reis
Franciscaanse Beweging

Franciscaanse Beweging

Website E-mail

vd Does de Willeboissingel 11
5211 CA  ’s-Hertogenbosch

(073) 613 13 40

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 29 september t/m zondag 6 oktober    Evangelie van 2024-09-29
(Aartsengelen)
 titelBezinningsreis naar Assisi
beschrijving

Tijdens deze bezinningsreis treden we in de voetsporen van Franciscus. Niet alleen letterlijk, door in de omgeving van Assisi de plekken te bezoeken waar Franciscus ook kwam, maar we treden ook in zijn voetsporen door de bezinning die in de reis ingebouwd is.

In de ochtenden ontmoeten we elkaar op ontspannen wijze rond franciscaanse thema’s. Daarna bezoeken we plekken die van waarde zijn voor de franciscaanse spiritualiteit. Een aantal middagen bieden we een optioneel programma in de omgeving van Assisi aan. Verder is er ´s middags gelegenheid om op eigen initiatief te lunchen, te rusten of om je verder te verdiepen in het thema van de dag. Na het avondeten (om 20.00 uur) is er geen programma. Er is gelegenheid voor rust, ontspanning, ontmoeting of een avondwandeling in Assisi. Ten slotte zijn er allerlei festiviteiten rondom 3 en 4 oktober in Assisi waar we in het programma rekening mee houden.

info

(073) 613 1340
info@franciscaansebeweging.nl
franciscaansebeweging.nl/reizen/bezinningsreizen/bezinningsreis-naar-assisi-2024

organisatieFranciscaanse Beweging
locatie
plaatsAssisi (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl