kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Een mooi Fatima Jubileumjaar

Gepubliceerd: 26 november 2017

De verschijning van Maria aan drie kinderen in Fatima is de aanleiding geweest voor het ontstaan van Kinderen bidden voor Kinderen. Omdat Maria deze jonge kinderen opriep om elke dag de Rozenkrans te bidden, willen wij kinderen in onze tijd brengen tot gebed en ook kennis laten maken met het krachtige Rozenkransgebed.

Nieuwe materialen

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van Fatima hebben we meerdere nieuwe materialen ontwikkeld. De belangstelling was boven verwachting.

Verhaal en kleurboek Fatima DVD Fatima Geheimen Rozenkrans en Fatima Zigzagkaart Weesgegroet-kaarten

Filmpjes

Vanaf 13 mei 2017 was er elke maand een nieuw tekenfilmpje over de herderskinderen van Fatima. Atelier Hüsstege heeft in de huisstudio ook nog een korte compilatie van de zeven filmpjes gemaakt: wat er in Fatima gebeurde. Een waarheidsgetrouw beeld van geloof, opoffering en liefde van Lucia, Francisco en Jacinta bezongen in 5 coupletten.

Radio

Eveneens vanaf 13 mei werd elke maand de Rozenkrans van Kinderstemmen uitgezonden door Radio Maria. Tientallen kinderen hadden hiervoor een Weesgegroet of een van de andere gebeden ingesproken op een mobieltje. Deze zijn vervolgens aan elkaar ‘geregen’ tot een Rozenkrans van kinderstemmen. Luister en bid met kinderen een of meerdere Tientjes mee...

Kleurwedstrijd

Kinderen konden kiezen uit tien mooie kleurplaten van Susanna Hüsstege om mee te doen aan de Fatima kleurwedstrijd.
Op 13 oktober was de sluitingsdatum. Naast de in juli al bekend gemaakte prijswinnaars

Francisco en Jacinta heiligverklaard

Op 13 mei heeft Paus Franciscus tijdens zijn bezoek aan Fatima de Portugese kinderen Jacinta en Francisco Marto heiligverklaard. Stichting Kinderen bidden voor Kinderen stond al sinds 22 oktober 2016 onder bijzondere bescherming van deze twee, nu heilige, kinderen.
voorkant achterkant

Kaartjes voor Maria

Ongeveer 80 kinderen hebben een kaartje voor Maria naar ons toegestuurd.
De eerste kinderkaarten zijn neergelegd bij het Fatimabeeld in Maastricht op 13 mei tijdens de toewijding van Nederland door de bisschoppen.

Op 30 oktober zijn alle overige kaarten meegegaan naar Fatima en door een medewerker van het heiligdom bij Maria neergelegd.

Toewijding aan het Onbevlekt Hart van Maria


Gezinnen die zich toewijd hebben aan het Onbevlekt Hart van Maria en dit hebben laten weten, hebben een gratis rozenkrans ter ere van 100 jaar Fatima ontvangen. Dit is nog steeds mogelijk, zolang de voorraad strekt.
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman