Vandaag is zaterdag 18 mei  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 7 mei    Evangelie van 2024-05-07
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelKathedraalschool - Leesavond - Jezus-boeken
beschrijving

De parochie van de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch heeft voor geloofsvorming een ‘Kathedraalschool’ opgezet met diverse activiteiten. Zo zijn er Sint-Jansavonden, Bezinningsavonden, Leesavonden, cursussen en Sacramentenvoorbereiding.

Leesavonden
Onder deskundige leiding lezen we samen delen uit geestelijke boeken met de
mogelijkheid daar samen over te reflecteren en te delen.

Joseph Ratzinger - Benedictus XVI ‘Jezus van Nazareth’
De drie ‘Jezus-boeken’ van Paus Benedictus XVI vormen een belangrijk werk van deze paus en theoloog. Op heel heldere wijze beschrijft Benedictus de persoon en het leven van Jezus. Deze trilogie is een aanrader voor iedereen die zijn geloof in, en kennis over, Jezus Christus wil verdiepen. Deze leesavonden worden begeleid door theoloog Jacques Roosen, parochiaan van de Sint-Jan.

Data

  • Dinsdag 7 mei 2024
  • Dinsdag 14 mei 2024

info

(073) 613 0314
secretariaat@sintjandenbosch.nl
www.kathedraalschool.nl

locatiePlebanie Sint-Janskathedraal, Choorstraat 1
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl