Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie gebed
gebed
wanneerdonderdag 28 oktober 2021    Evangelie van 2021-10-28
begintijd10:00 uur
 titelRozenkransgebed Westervoort
beschrijving

Elke donderdag in oktober om 10.00 uur het rozenhoedje bidden in de Werenfriduskerk in Westervoort.

Elk jaar op 7 oktober viert de Rooms-Katholieke Kerk de gedachtenis Heilige Maagd Maria van de Rozenkrans. Daaromheen is de hele maand oktober uitgegroeid tot Rozenkransmaand. Vroeger werd de rozenkrans veel gezamenlijk in de gezinnen gebeden. Tegenwoordig wordt hij veel gebeden tijdens bedevaarten, in kleine groepen in de parochie en bij mensen thuis, of gewoon individueel. Veel katholieken dragen de rozenkrans altijd bij zich.

Op alle donderdagen in de oktobermaand willen wij graag met zoveel mogelijk mensen uit de parochie het rozenkransgebed bidden. Dus kom 7, 14, 21 en 28 oktober naar de Sint Werenfriduskerk in Westervoort. Vanaf 9.45 uur is er de gelegenheid rustig de kerk in te komen. We brengen, als je dit wilt, een bloemengroet aan Maria. Heb je een mooie bloem of tak? Neem dit gerust mee! Om 10.00 uur beginnen we met het bidden van het rozenhoedje. Na afloop zal er voor de liefhebbers koffie en thee zijn in de Herberg. Ben jij er ook bij?

info

Marianne Heemskerk
(06) 34 30 62 43
heemskerkmarianne@gmail.com
www.rkliemers.nl/westervoort/activiteiten-en-evenementen

locatieSt. Werenfriduskerk, Dorpstraat 109
plaatsWestervoort (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl