Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 4 september 2022    Evangelie van 2022-09-04
begintijd10:00 uur
 titelSPV wandeling - Heiligdomsvaart Susteren
beschrijving

Dit zevenjaarlijkse religieuze festijn is aanleiding voor een wandeling van Sittard naar de Amelbergabasiliek te Susteren langs plekjes met een pelgrimskarakter.

De SPV organiseert die dag een rondwandeling vanuit Sittard die om 10 uur begint bij de Jezuïetenkapel. Ursulinenhof / Deken Haenraetsstraat.

Vanuit Sittard vertrekken wij via Millen naar Susteren. De heiligdomsvaart vertrekt om 14:00 uur vanaf de Amelbergabasiliek. Rond 15:00 uur wiillen wij weer terugwandelen naar Sittard. In Limbricht willen wij nog graag een bezoek brengen aan het Salviuskerkje.

Sittard is zowel met de bus als de trein goed bereikbaar. Vanaf het station is het 7 minuten lopen.

Terug kan ook met de trein vanuit Susteren.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieJezuïetenkapel, Deken Haenraetsstraat
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl