Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 1 september    Evangelie van 2022-09-01
 titelLiemerse bedevaart naar Kevelaer
beschrijving

Voor de mensen die traditiegetrouw op de eerste donderdag van september met de bus meegingen naar de Maria-bedevaartplaats Kevelaer én voor de mensen die dat wel eens zouden willen meemaken, is er goed nieuws: we gaan weer! De organisatie is druk bezig om alles voor te bereiden, zodat u eenmooie en zinvolle pelgrimsdag gaat beleven. Dit jaar gaan we dus op donderdag 1 september. De werkgroep heeft pastoor Thanh Ta bereid gevonden om de bedevaart te begeleiden.

U betaalt voor deze hele dag € 25. Voor een misintentie wordt € 5 gerekend. Uw bijdrage in de kosten zien wij graag uiterlijk donderdag 18 augustus bij de locatie van aanmelding. Misintentie(s) in een aparte envelop met het verschuldigde bedrag. Waar u kunt opstappen en op welk tijdstip, dat laten wij u zo snel mogelijk weten. Dat is afhankelijk van de aanmeldingen.

info

Centraal secretariaat
(0316) 52 34 68 of
secretariaat@rkliemers.nl
www.rkliemers.nl

locatie
plaatsZevenaar (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl