Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 27 oktober 2022    Evangelie van 2022-10-27
begintijd20:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelHildegardiskerk - Gespreksgroep
beschrijving

Iedere vierde donderdag van de maand komt de gespreksgroep “Geloof in Gesprek” bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten worden we aan de hand van een van de schriftlezingen van de volgende zondag, uitgedaagd om samen met medeparochianen hardop te denken over geloven in deze tijd, tastend te praten, ervaringen te delen. Om elkaar te ondersteunen om vol te houden, om zorgen te delen, maar vooral ook om elkaar te bemoedigen en hoop aan te wakkeren voor hier en nu en voor de tijd die komt. Samen verdergaan, stap voor stap het onbekende tegemoet, in het vertrouwen dat de Geest ons helpt om nieuwe wegen te vinden.

We komen zoals altijd bij elkaar in de pastorie van de Hildegardiskerk. Vanaf 19.30 uur inloop met koffie of thee, om 20.00 uur beginnen we en na afloop om ca. 21.30 uur praten we nog even na bij een hapje en een drankje.

U bent van harte welkom!

info

Marianne van Keulen
(06) 40 35 89 97
franciscusenclara@gmail.com
www.johannesparochie.nl

locatieHildegardiskerk, ingang Hammerstraat 20
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl