Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 1 t/m zondag 3 september 2023    Evangelie van 2023-09-01
begintijd17:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelVormingsweekend - De Geest die vrij maakt
beschrijving

Van 1 t/m 3 september is er in het bezinningscentrum Emmaüs te Helvoirt een open vormingsweekend op initiatief van de gebedsgroep Nootdorp, waarvoor ook andere belangstellenden worden uitgenodigd.

De inleidingen worden verzorgd door Rector Bart Theunissen en Karel en Tiny Pouwels. De inleidingen zullen gericht zijn op:

  1. De onvrije mens
  2. Vrijheid door vergeving en verzoening
  3. De weg naar innerlijke vrijheid
  4. Nederigheid en overgave
  5. Het Woord en gebed maakt je vrij

Er is ruimte voor uitwisseling met elkaar, persoonlijk gebed en bezinning, innerlijke genezing en het vieren van de Eucharistie.

U bent van harte welkom! Het weekend begint vrijdag om 17.30 uur en eindigt zondag om ca. 15.30 uur. Bijdrage: € 160 per persoon.

info

Sharitsa de Lamboij-Felipa
(06) 52 66 43 69
sharitsa@delamboij.nl

locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl