Vandaag is donderdag 30 november  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneermaandag 4 t/m woensdag 6 september    Evangelie van 2023-09-04
 titelBedevaart Groene Hart naar Kevelaer
beschrijving

De bedevaartreis naar Kevelaer gaat door. De reis is gepland van 4 tot en met 6 september. Het thema van dit bedevaartseizoen luidt: Heb vertrouwen, Ik ben het (Mat 14:27).

We hopen dit jaar naast de vertrouwde bedevaartgangers ook nieuwe deelnemers te kunnen meenemen. U kunt denken aan de kinderen van de oudere bedevaartgangers, maar ook jong volwassenen zijn welkom. De bedevaart naar Kevelaer is een combinatie van geloof vieren en gezelligheid.

De kosten voor de busreis zijn € 55. De hotelkosten hangen af van waar u wilt overnachten. Bij onderstaande contactpersonen kunt u daar ook alle informatie over krijgen. Diaken André van Aarle zal meegaan als begeleider.

info

www.rkgroenehart.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl