Vandaag is donderdag 29 februari  

categorie categorie kamp
kamp
wanneervrijdag 29 september t/m zondag 1 oktober 2023    Evangelie van 2023-09-29
(Aartsengelen)
 titelParochie Maria Rosmalen gaat op kamp
beschrijving

Een weekendje weg is een ideale manier voor kinderen om in korte tijd een hechte band met elkaar op te bouwen. Daarna zien ze elkaar terug bij andere activiteiten in de kerk. Dat is de reden om vanuit de parochie Maria een jeugdkamp te organiseren.

WANNEER?
Vrijdag 29 september (einde van de middag) t/m zondag 1 oktober (na de lunch).

WAT?
Tijdens het kamp is er volop spel en gezelligheid. Maar we hebben het natuurlijk ook over ons geloof. Je duikt spelenderwijs dieper in enkele verhalen van de bijbel. We vieren samen. Heb je ooit in het donker bij een beeld van Maria gezeten, met allemaal kaarsjes rondom? Dat is een betoverende afsluiting van de dag. Na het kampvuur uiteraard en op zaterdagavond de bonte avond. Op zondagochtend sluiten we af met een gezinsviering, waarbij dan uiteraard alle ouders welkom zijn. Na de gezamenlijke lunch gaan we dan weer naar huis.

VOOR WIE?
We gaan uit van de basisschoolleeftijd (vanaf de 1e communie), dus ongeveer 8 jaar tot 12 jaar; kinderen die betrokken zijn bij een van de acht kerken van de parochie Maria zijn van harte welkom.

WAT KOST HET?
Wij vragen een bijdrage van € 40,= euro per kind; bij een 2e kind uit eenzelfde gezin € 35,=, dus totaal € 75,=; voor 3 kids uit één gezin samen € 100,= euro.

AANMELDEN
kan via het secretariaat: secretariaat@parochiemaria.nl (naam, leeftijd, adres, telefoonnummer, emailadres). Dan nemen we daarna contact op om alles verder af te spreken.

Let op! Alleen bij voldoende aanmeldingen kan het kamp namelijk doorgaan. Ook is er een maximum aantal deelnemers. Dus wees er snel bij!

info

www.parochiemaria.nl

locatie
plaatsRosmalen (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl