Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 12 oktober 2023    Evangelie van 2023-10-12
begintijd09:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelWoenstijndag in Emmaus
beschrijving

Op donderdag 12 oktober 2023 is er weer een woestijndag. Deze regionale open bezinningsdag van de KCV in bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt.

  • Tijd: 9.30 (koffie/thee) - 16.00 uur
  • Aanmelding verplicht

Woestijndag
Een dag waarin we ruimte maken voor God om ons geloof te voeden. We horen twee inleidingen, vieren samen Eucharistie, er is biechtgelegenheid en een gezamenlijke broodmaaltijd. 

Spreekster: Zuster Marie-Liesse Pouls*

Thema: EEN PAREL IN GODS OGEN

Je bent kostbaar in Gods ogen, kostbaarder dan een parel. Deze wetenschap is een goede basis voor een gezonde christelijke spiritualiteit. Op deze Woestijndag zal zuster Marie-Liesse Pouls* vanuit haar kennis en ervaring, ons dieper laten doordringen in de mooie inzichten die ze heeft gekregen omtrent dit thema. Benieuwd? Wees welkom!

De woestijndag is een bezinningsdag waarop we tijd willen maken om ons geloof te voeden. We horen een tweetal inleidingen, vieren samen eucharistie en er is biechtgelegenheid. Tevens wordt er voor een broodmaaltijd gezorgd.

info

woestijndag@gmail.com

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl