Vandaag is zaterdag 22 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 30 september 2023    Evangelie van 2023-09-30
(Sint Hiëronimus)
 titelDag voor misdienaars en acolieten
beschrijving

Alle misdienaars en acolieten die actief zijn in het bisdom Rotterdam worden uitgenodigd voor een jaarlijkse misdienaarsdag. Dit is een inspirerende en inhoudelijke dag. Aan het eind van de dag vier je samen de eucharistie. Bisschop Van den Hende is hoofdcelebrant in deze eucharistieviering.

Je bent van harte uitgenodigd voor de misdienaarsdag op 30 september. Deze vindt plaats op het bedevaartsoord Brielle. Op deze dag wordt met een leuk programma voor alle misdienaars, acolieten en begeleiders aangesloten bij de Eucharistieviering ter gelegenheid van de sluiting van het bedevaartseizoen in Brielle.

Tijdens de Eucharistieviering op de misdienaarsdag draagt iedere misdienaar of acoliet haar of zijn eigen liturgische kleding met de singel in de kleur wit. Verzocht wordt deze kleding zelf mee te nemen én per parochie of deelnemer goed te verpakken, voorzien van parochienaam en -kerk.

info

www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsBrielle (Zuid-Holland)
postcode32
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl