Vandaag is zondag 14 april
Heilige Lidwina
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 25 augustus 2023    Evangelie van 2023-08-25
begintijd20:00 uur
 titelFilmvertoning - Where are you, Adam?
beschrijving

De Oekraïense orthodoxe diaken Alexandr Plyska mocht filmen in een klooster op de berg Athos in het noordoosten van Griekenland. Met hulp van regisseur Alexandr Zaporoschenko is er een indrukwekkende film ontstaan over leven en werk van de monniken, uitgekomen in 2019, onder de titel ‘Adam, waar ben je’.

Op 24 en 25 augustus 2023 om 20.00 uur wordt de film vertoond in Bodegraven. De film wordt ingeleid door een video van de maker plus een nagesprek. De film is Grieks gesproken en Nederlands ondertiteld.

info

novabioscoop@kpnmail.nl
home.kpn.nl/2411cn7

locatiePrins Hendrikstraat 31
plaatsBodegraven (Zuid-Holland)
postcode24
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl