Vandaag is dinsdag 28 november  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 7 september    Evangelie van 2023-09-07
 titelLiemerse bedevaart naar Kevelaer
beschrijving

Op donderdag 7 september a.s. vertrekken Liemerse pelgrims met de bus naar Kevelaer. De werkgroep heeft pastoor Thanh Ta bereid gevonden om de bedevaart te begeleiden en om voor te gaan in de vieringen. Het Sint Caeciliakoor Babberich o.l.v. Jacob Graansma verzorgt de muziek tijdens de eucharistievering om 11.30 uur en duo Eltener Zweigesäng tijdens het lof om 17.00 uur. Tussen de vieringen kunt u deelnemen aan de Kleine of Grote Kruisweg of eigen invulling geven aan de tijd. Werkgroep Kevelaer van Parochie Sint Willibrordus biedt u een mooi programma aan tijdens een gezellige en vooral zinvolle pelgrimsdag.

U betaalt voor deze hele dag incl. busreis € 30,00 per persoon. Geeft u een misintentie op, dan wordt daar € 5,00 voor gerekend. U kunt kiezen uit de opstapplaatsen Babberich, Giesbeek, Lobith of Zevenaar.

Wilt u ook weer mee? Of wilt u dit wel eens meemaken? Meldt u zich dan uiterlijk 18 augustus a.s. aan bij het Centraal Secretariaat van de parochie, Kerkstraat 2 in Zevenaar (0316 – 52 34 68 * secretariaat@rkliemers.nl ). De kosten dienen overgemaakt te worden op de rekening van de parochie. De medewerkers van het secretariaat helpen u graag.

Voor meer informatie: J. Lemmen, lid van Werkgroep Kevelaer, 06 - 11 12 60 19 of het Centraal Secretariaat van de parochie.

info

(06) 11 12 60 19
(0316) 52 34 68
secretariaat@rkliemers.nl
www.rkliemers.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl