Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Lezing
lezing
Konferentie Nederlandse Religieuzen
(KNR)

Konferentie Nederlandse Religieuzen

Website E-mail

Postbus 111
5201 AC Den Bosch

(073) 692 13 21

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 26 september 2023    Evangelie van 2023-09-26
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelWebinar - Aantrekkingskracht Kloostertraditie
beschrijving

De Commissie Presentie Religieuzen van de KNR organiseert een webinar over de vraag waarom de kloostertraditie aantrekkingskracht heeft op vele zinzoekers. Het webinar vindt plaats op dinsdag 26 september 2023 van 19.30 tot 21.00 uur.

Kloosterkracht
Spreker is Greco Idema. Er zijn maar weinig mensen die zozeer de vinger aan de pols hebben van religieus Nederland als hij. Naast zijn werk als hoofdredacteur van Volzin en Reliwerk, organiseert hij regelmatig bijeenkomsten op het terrein van interreligieuze contacten, spiritualiteit en religieuze diversiteit. Hij is ook initiatiefnemer van de Facebook-groep Kloosterkracht, een netwerk van ca. 4400 zinzoekers die zich aangesproken weten door kloosters, kloostertraditie en -spiritualiteit.

Greco zal vertellen over zijn ervaringen en inzichten. Ook legt hij uit hoe Kloosterkracht zich heeft ontwikkeld en hoe het hem lukt zoveel mensen te bereiken. Verder zullen we ook met elkaar in gesprek gaan in break out-rooms. Tenslotte zal Greco ingaan op de vragen die zijn gerezen.

Als u wilt deelnemen kunt u zich melden via  CPR@knr.nl
U ontvangt dan de Zoomlink de dag voor het webinar.

info

cpr@knr.nl
www.knr.nl/nieuws/webinar-over-de-aantrekkingskracht-van-de-kloostertraditie-op-zinzoekers

organisatieKonferentie Nederlandse Religieuzen
locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl