Vandaag is donderdag 30 november  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervanaf maandag 4 september    Evangelie van 2023-09-04
begintijd19:30 uur
 titelMaandagavond over apostel Paulus
beschrijving

Het nieuwe werkjaar gaat van start. Dat betekent dat ook de maandagavonden in het Pastoraal Centrum weer opgestart worden. De komende maanden staat de apostel Paulus centraal.

Wat is de betekenis van Jezus’ komst voor de mensen? Welke impact heeft Zijn sterven en verrijzenis op onze menselijke geschiedenis en ons persoonlijke leven? Hoe werkt zijn Geest onder ons verder.

De eerste die daar op geinspireerde en grondige wijze over heeft nagedacht en geschreven is de apostel Paulus. Dat gebeurde al zo’n 15 à 20 jaar na Jezus’ dood en opstanding.

Op de komende maandagavonden (behalve de 2e maandag van de maand) gaan we ons daarin verdiepen. De avonden zijn vrij toegankelijk; geen aanmelding nodig.

  • Plaats: Duinendaal 2 Boxtel
  • Tijd: 19.30 uur
    om 19.15 uur gaat de zaal open

Welkom in het Pastoraal Centrum op maandagavonden voor ontmoeting gezelligheid en verdieping. De tweede maandagavond van de maand is het After Alpha. Deze avond is voor degenen die aan een Alpha cursus deelgenomen hebben.

Tot maandag 4 september?!

info

www.heilighartparochie.nl/nieuws/4762

locatiePastoraal Centrum, Duinendaal 2
plaatsBoxtel (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl