Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 26 september 2023    Evangelie van 2023-09-26
begintijd19:00 uur
 titelAlphacursus Asten
beschrijving

Op dins­dag­avond 26 sep­tem­ber is er weer een in­for­ma­tie­avond bedoeld om nader kennis te maken met de Alpha­cur­sus. Daarna volgen nog elf gezellig bij­een­komsten waarin je ontdekt wat je chris­te­lijke geloof inhoudt: ‘Is er meer?’, ‘Wat is bid­den?’, ‘Hoe bid je?’.

Alpha is gratis en omvat twaalf dins­dag­avon­den die om 19.00 uur starten met een warme maal­tijd, op het adres Nieuw­straat 10 in Asten. De eerste avond, op 26 sep­tem­ber, is een in­for­ma­tie­avond, waarbij je kennis maakt met de inhoud, het ma­te­ri­aal, de lei­ding, en de wijze van aanpak.

info

(0493) 69 58 73
www.alphadas.nl

locatieNieuwstraat 10
plaatsAsten (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl